News

Komentari 35

Dijanu Hrkalović prebacili u zatvorsku bolnicu: Ima koronu, stanje joj se naglo pogoršalo

Dijanu Hrkalović prebacili u zatvorsku bolnicu: Ima koronu, stanje joj se naglo pogoršalo

Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića

Bivša visoka dužnosnica MUP-a Srbije Dijana Hrkalović koja se sumnjiči za trgovinu utjecajem i povezanost s kriminalnom skupinom Veljka Belivuka pozitivna je na koronavirus, prenosi Kurir.

Prebačena je u zatvorsku bolnicu zbog pogoršanog stanja, a i prije je imala zdravstvenih problema.

- Imala je i ranije problema, prebačena je u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo - potvrdio je pisanje beogradskih medija i urednik portala Kurir.rs Mladen Radulović uživo u jutarnjem programu TV Pink.

Podsjetimo, Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

Terete je za kazneno djelo trgovine utjecajem, a pritvorena je zbog “postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke”.

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Najčitaniji članci