To je to što me zanima!

Dječak (10) pao s četiri metra visokog platoa, teško ozlijeđen

Nisu poznate okolnosti pada dječaka M. M. (10) s betonskog platoa kraj ceste u Ostrvicama kraj Omiša. Dijete je ozlijeđeno i prevezeno u Split. Nije životno ugrožen
Vidi originalni članak

M. M. (10) pao je s betonskog platoa uz prometnicu u selu Ostrvice u zaleđu Omiša i teško se ozlijedio u srijedu u 11 sati. Dječak je izgubio ravnotežu i sunovratio se sa četiri metra na tlo te ostao ležati. Srećom, potražila ga je strina koja živi u zajedničkom domaćinstvu s obitelji.

- Strina ga je zvala jer je trebao ići kupiti kruh. Čula ga je kako jeca i plače te ugledala kako se previja na podu. Ubrzo su priskočili susjedi među kojima je jedan liječnik te dječakova majka koja je u trenutku nesreće kuhala ručak - ispričao nam je mještanin Ostrvica. Dječak je zapomagao, plakao i žalio se na bolove u glavi i ramenu. Ubrzo je po njega stigla Hitna pomoć te je prevezen u splitsku bolnicu. Tamo su utvrđene teške ozljede glave, a kako doznajemo od njegove rodbine, dječak nije životno ugrožen. Policija je provela očevid kako bi se rasvjetlile okolnosti nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krnjevo 24.07.2013.

    Isto to dogodilo se mojemu mlađem sinu kad je imao 6 godina. Pao je sa 4 m visokog zida na pločnik, al', na sreću, samo je slomio vilicu. Digao se i sam je došao kući. Mislim da su u ovakvim slučajevima povrede lakše ako je i dijete manje, odnosno lakše.

  • 24.07.2013.

    A tko je pazio na tog jadnog malog, majka nije, strina? Tata? Bilo tko? Nemar, neznanje i lijenost, te će nas karakteristike pokopati kao narod.

  • 24.07.2013.

    ajmeee,nadam se da ce bit sve dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare