To je to što me zanima!

Dijete (2) slučajno ubilo mamu, prozor auta joj je pritisnuo vrat

BJELORUSIJA: Mlada majka tada se nalazila u bjeloruskom mjestu Staroe Selo te je pokušavala izvući svoju dvogodišnju kćer iz vozila preko poluotvorenog prozora automobila
Vidi originalni članak

Mlada majka umrla je na svoj 21. rođendan nakon što je je vrat zapeo u prozoru obiteljskog BMW-a, javlja Daily Mail.

Yulia Sharko tada se nalazila u bjeloruskom mjestu Staroe Selo te je pokušavala izvući svoju dvogodišnju kćer iz vozila preko poluotvorenog prozora automobila.

U tom je trenutku dijete slučajno pritisnulo automatski prekidač za zatvaranje prozora što je zadavilo mladu majku.

Njezin suprug Artur pronašao je majku dvoje djece bez svijesti ubrzo nakon nesreće, slomio staklo na prozoru i iz okna izvukao njeno tijelo. Hitna pomoć je odmah stigla na mjesto nesreće i odvela je u bolnicu.

Nažalost, Yulia je umrla osam dana kasnije jer je izgubila previše kisika što joj je bespovratno oštetilo mozak.

- Mlada žena bila je 31. kolovoza sa svojom obitelji u kući prijatelja. Oko 16.30 sati muž ju je pronašao u nesvijesti, na vratima obiteljskog auta - izjavio je Dmitry Ivanyuk, bjeloruski istražitelj.

- Odvedena je u regionalnu bolnicu u Brestu u teškom stanju gdje je i preminula zbog pretrpljene traume nakon asfiksije - dodaje se u policijskom izvješću.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • EmilCandor 03.10.2019.

    Prema sigurnosnim standardima vozila pa tako i BMW ne bi mogla u promet ukoliko podizači stakla guše putnike. Evo dijela upute o podizačima stakla jednog Renoa: Ako staklo naiđe na otpor tijekom hoda (npr. grana drveta, dio odjeće itd.), zaustavlja se te se spušta za nekoliko centimetara.

  • Popy_1 23.09.2019.

    Ma nema prica logike. Malo razmislite...ode nesto ne stima...

  • EmilCandor 16.09.2019.

    Rupava je to priča. Prva nedoumica glasi: ako je doista izvlačila dijete, jesu li ruke bile unutar automobila. Ruke bi dakle zaustavile daljnje podizanja stakla. Ako je samo glava bila unutar, onda sveukupan opis lažiran i namješten i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare