To je to što me zanima!

Stradala u sudaru: Liječnici u Splitu bore se za život curice

Ženu i dijete su prvo prevezli u Dom zdravlja Drvar, potom u bolnicu u Livnu, a dijete su na kraju u teškom stanju prebacili u Klinički-bolnički centar u Splitu
Vidi originalni članak

Djevojčica (11) iz Drvara u BiH pokrenula je auto kojim se zabila u majku M.Z. (44) i metalnu ogradu. Obje su teško ozlijeđene, javlja Radiosarajevo.ba.

Glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak kazao je da su dojavu o nesreći dobili u nedjelju oko 18.30 sati. Ženu i dijete su prvo prevezli u Dom zdravlja Drvar, potom u bolnicu u Livnu, a dijete su na kraju u teškom stanju prebacili u Klinički-bolnički centar u Splitu.

Policija je navela da je dijete ušlo u auto i pokrenulo ga.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • thu 03.04.2019.

    Tu glasaju, tu primaju socijalu, tu se i lječe a žive u drugoj državi...

  • marin83 02.04.2019.

    Rijec je o djevojcici staroj 11 godina. Meni je kao drzavljaninu Rh koji ovdje zivi i placa porez drago da mozemo pomoci i nadam se spasiti jedan mladi zivot. Za zivotinje skupljate pomoc pravite azile a ovdje za slucaj ove male curice nemate ni mrvicu empatije. Da sutra netko napise kako treba skupiti novac da se maloj pomogne i plati trosak ljudi bi dali i opet pomogli i pokazali veliko srce a ne ko ovi dezurni zugatori samo znaju pljuvati

  • GOGA SPLIT 01.04.2019.

    Moj je sin od 12g. ljecen na Rebru imao je tumor na mozgu . Pozlilo mu je prosle god. zvali smo hitnu i rekla im da ga voze na Rebrona neurokirurgiju gdje znaju cijelu situaciju, oni meni rekli da pripadamo u Sestara Milosrdnica prema mjestu stanovanja. Eto i ja sam htjela postaviti pitanje : iz BIH i dalje mogu u St. a moj sin nije mogao na Rebro...... nego u Sestara Milosrdnica. Zelim im brz oporavak .!!!❤️❤️!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare