To je to što me zanima!

Dijete u vrtiću dali krivoj baki, a njoj ništa nije bilo čudno...

U vrtiću u okolici Đurđevca je majka došla po svojeg sina. No uvjeravali su ju da ga je uzela baka. Došla je i policija, a na kraju je utvrđeno da je došlo do zabune i da nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja
Vidi originalni članak

Majka je došla u vrtić u okolici Đurđevca po svojeg sina koji ide u jaslice, no tvrdi da joj je odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla da ga je pokupila baka. Majci je to bilo neobično, no ipak je otišla kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću na što joj je odgovorila da nije. Odmah su nazvali policiju. Odjurila je u vrtić zajedno sa šogoricom te sva izvan sebe pretraživala dječje ormariće kako bi mogla ustanoviti čije cipele nedostaju. 
- Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a obuća jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to - rekla je majka za ePodravinu.  Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

- Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk - nadodaje majka.

- Srećom, slučaj je brzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja - izjavio je policijski glasnogovornik za ePodravinu. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • DraženMuhvić 22.05.2018.

    Nije babi za zamjeriti. Puna kuća dece. Svi migani, pa tko bi to prepoznao...

  • Jackal1 22.05.2018.

    Kakva je ta baka, ko gluha kuja

  • Medici 22.05.2018.

    Ovakvih gluparija biti će u ovoj državi sve dok zaposlenici ne počnu snositi posljedice za svoj (ne)rad. Pa ovo je za trenutni otkaz. Kod privatnika bi dobila otkaz ili bi joj zatvorili vrtić. Pa katastrofa!!!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare