To je to što me zanima!

Dio pritvorenih navijača Hajduka premjestili su iz Remetinca u druge zatvore

Zbog izazivanja nereda na autocesti i napada na policajce u zagrebačkog zatvoru završila su 42 mladića. Dio su ih u četvrtak premjestili u zatvore u Bjelovaru i Gospiću
Vidi originalni članak

Iz prenapučenog zagrebačkog zatvora dio pritvorenih navijača Hajduka koje sumnjiče za izazivanje nereda prebacili su u druge zatvore. 

Kako doznajemo, 15 ih je prebačeno iz Zagreba, od toga 8 u Bjelovar, 7 u Gospić, i to  zbog sigurnosnih razloga i prenapučenosti Remetinca, potvrdila je glasnogovornica  Županijskog suda u Velikoj Gorici Kornelija Kallay Blažeković.

GUŽVA U REMETINCU 'Moram na njemački i maturu': Uhićeni maturant s autoceste se nada mjerama, a ne zatvoru

Nakon što su ih sutkinje istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici poslale u istražni zatvor na mjesec dana kako ne bi mogli ponoviti nedjela 11 mlađih punoljetnika i 31 drugih završili su u Remetincu. Po nekoliko njih nalazilo se u istoj ćeliji što se protivi osnovnim pravilima postupanja u zatvorima. 

'NEMA GA NA SNIMKAMA SUKOBA' Među uhićenima na A1 i splitski novinar: 'Spavao je pa završio na podu s lisicama na rukama'

Uobičajeno je naime da se osumnjičenici za isto kazneno djelo razdvoje kako ne bi mogli dogovarati i usklađivati obranu. Očigledno je to shvaćeno i Upravi za zatvorski sustav te su dio osumnjičenih u četvrtak poslijepodne razmjestili u druge zatvore.

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Pobotchnick Leeyoobo 27.05.2022.

    Triba još koju misu održati i eto ih na Bilicama

  • floydri 27.05.2022.

    To ima veze s molitvom? Morat će ponoviti, nije baš do kraja upalilo.....

  • 27.05.2022.

    pazite se da vam sapun ne ispadne 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare