To je to što me zanima!

Direktor Plesa je na dan zarađivao čak 4800 kuna!

Boško Matković proljetos je smijenjen s mjesta direktora Zračne luke Zagreb na kojem je bio od 2001. godine. Na mjesec je primao 105.952 kune
Vidi originalni članak

Boško Matković (na slici lijevo) proljetos je smijenjen s mjesta direktora Zračne luke Zagreb na kojem je bio od 2001. godine. Na mjesec je raspolagao plaćom od 105.952 kune, piše Večernji list. Nadzorni odbor 2005. mu je odobrio iznimno povoljan ugovor, prema kojem je uz plaću od 45.952 kune na mjesec imao pravo i na nagradu za ostvareni rezultat. Pleso je 2008. imalo dobit 37 milijuna kuna, pa je na kraju godine nagrađen sa 720.000 kuna neto.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • elizabetha 09.07.2009.

    ..ovo nema smisla komentirati... to je hrvatska realnost Iskreno za pojedince nema krize i nikad je neče niti biti...dapače gospodi na poziciji još i kriza dobro dođe...da bolje mogu haptati okolo i dovoditi građane u propast,a sebi puniti đepove....majko moja koja tragedija koja sramota ..

  • jinx 09.07.2009.

    inače nemam običaj često komentirati, ali ovo zaslužuje moj skromni komentar. Nije kriva ova lopina što dobiva toliku plaću, krivo je društvo koje mu je to omogućilo. U trenutku kad se razmišlja o smanjenju prava penzionerima, lopovi ispred nosa otimaju državni novac. Da se radi o privatnoj firmi, nebi rekao niti riječi, neka ga vlasnik plati koliko želi. Ali zračna luka nije privatna, i radi se o čistom lopovluku, umotanom u zakonske okvire. Nažalost, takvi neće završiti iza rešetaka, ali zato bakica koja prodaje hlače pokojnog supruga za 20 kuna hoće, jer se bavi \"nedozvoljenom trgovinom\" jednom rječju, FUJ !!!!!

  • PapaŠtrumpf 09.07.2009.

    Vidimo na slici tko sjedi do njega, Jerko Rošin prijatelj iz ulice bivšeg nam premijera Sanadera, pa zaključimo odakle riba smrdi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare