To je to što me zanima!

Direktor Vodoopskrbe pije isključivo kupovnu vodu

Jadranko Robić uvjerava građane da je voda zdrava, a on godinama ispija isključivo kupovnu vodu, Janu od pola litre
Vidi originalni članak

Zadnjih dana Milan Bandić obilazi gradska vodocrpilišta s čašom u ruci. Javnost uvjerava da je ta voda najbolja u Hrvatskoj.
Za njim kaska Jadranko Robić, voditelj Holdingove podružnice Vodoopskrbe i odvodnje. Potvrdno klima glavom na svaku Bandićevu izjavu. Guta istu vodu, smiješka se i kaže:
- Naša voda se dnevno analizira te sve analize pokazuju da je zdravstveno ispravna.
 U svibnju 2005. godine Robić je izjavio da Vodoopskrba i odvodnja planira početi prodaju vlastite flaširane vode. - Zagrepčani piju vrlo kvalitetnu vodu, stoga razmišljamo da je flaširanu ponudimo tržištu, rekao je tada.
Od sugrađana skriva to da godinama pije isključivo kupovnu vodu. Na radnome mjestu u Folnegovićevoj Jane od pola litre za njega uvijek mora biti. Prema priči svjedoka (podaci poznati redakciji) poludi kad je nema. Odbija  popiti onu iz slavine, već uz dreku i galamu neku od radnica iz kuhinje pošalje u dućan. Robić se na telefon nije želio javiti. Odgovorio je mailom:
- Navodim da svaki radni dan pijem zeleni čaj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kokyca 04.10.2007.

    PA OČITO JE VODA JAKO \"ZDRAVA\" KAD JU NE PIJE GLAVNI U VODOOPSKRBI.......

  • vincek 04.10.2007.

    Zna on što je zdravo piti a što nezdravo? Ima ljudi koji nemaju ni za pola kruha a kamoli da kupuju flaširanu vodu. Za sirotinju ionako nitko ne pita osim kad treba nekome dati glas na izborima.

  • zelenožuti 03.10.2007.

    bandić drži robića ko malo vode na dlanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare