To je to što me zanima!

'Dirnula sam u osinje gnijezdo. Bolnicu će sad voditi ekipa koja radi i privatno. Korupcija ostaje'

Moja smjena je poruka građanima da se borba protiv korupcije mora platiti glavom. Nema poštenja i apsolutno nikakav zakon im ništa ne može, kaže Dijana Zadravec za 24sata
Vidi originalni članak

Nakon što je smijenjena, Dijana Zadravec je za 24sata komentirala svoju smjenu.

Brojke pokazuju jedno, a ostat će kriminalci i korupcija u Vinogradskoj bolnici – kaže nam sada bivša predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice Dijana Zadravec.

POGLEDAJTE VIDEO: Dijana Zadravec je smijenjena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dirnula sam u osinje gnijezdo. Predstojnici i profesori koji rade paralelno u bolnici i privatnim klinikama ostaju kao ekipa voditi bolnicu, a to je tako kada želite uvesti reda i nemate privatan biznis – dodala je pa nastavlja: 

"Moja smjena je poruka građanima da se borba protiv korupcije mora platiti glavom. Nema poštenja i apsolutno nikakav zakon im ništa ne može."

SVE VRIJE ZBOG ZADRAVEC ‘Njezin Andrej’ i drugi trikovi liječnice koja izluđuje HDZ: 'Čim ga vidi, trči se slikati s njim'

Zadravec kaže kako nju svi proganjaju zadnje četiri godine.

- Kada sam ih javno prokazala vidimo kako je to dr. Vatavuk završio. Ovo je sramota za Hrvatsku za naše zdravstvo. Kriminalne skupine vladaju i drmaju javnim zdravstvom i imaju privatne klinike koje financiraju državnim novce – zaključila je Zadravec. 

Idi na 24sata

Komentari 276

  • awi 22.05.2021.

    Zena je ozbiljno svatila andrejevu tezu o borbi protiv korupcije. Do jucer mi je bas bila antipaticna, ali sto vrijeme prolazi sapunica je sve bolja. Poznavajuci nase zdravstvo pocinjem vjerovati da zena govori istinu.

  • lileee 20.05.2021.

    Dirnula si ti neciju kiflu!

  • oki.doki 20.05.2021.

    Zadravec je komad ipo, a vi pričajte što hocete.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare