News

Komentari 276

'Dirnula sam u osinje gnijezdo. Bolnicu će sad voditi ekipa koja radi i privatno. Korupcija ostaje'

'Dirnula sam u osinje gnijezdo. Bolnicu će sad voditi ekipa koja radi i privatno. Korupcija ostaje'

Moja smjena je poruka građanima da se borba protiv korupcije mora platiti glavom. Nema poštenja i apsolutno nikakav zakon im ništa ne može, kaže Dijana Zadravec za 24sata

Nakon što je smijenjena, Dijana Zadravec je za 24sata komentirala svoju smjenu.

Brojke pokazuju jedno, a ostat će kriminalci i korupcija u Vinogradskoj bolnici – kaže nam sada bivša predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice Dijana Zadravec.

POGLEDAJTE VIDEO: Dijana Zadravec je smijenjena

- Dirnula sam u osinje gnijezdo. Predstojnici i profesori koji rade paralelno u bolnici i privatnim klinikama ostaju kao ekipa voditi bolnicu, a to je tako kada želite uvesti reda i nemate privatan biznis – dodala je pa nastavlja: 

"Moja smjena je poruka građanima da se borba protiv korupcije mora platiti glavom. Nema poštenja i apsolutno nikakav zakon im ništa ne može."

Zadravec kaže kako nju svi proganjaju zadnje četiri godine.

- Kada sam ih javno prokazala vidimo kako je to dr. Vatavuk završio. Ovo je sramota za Hrvatsku za naše zdravstvo. Kriminalne skupine vladaju i drmaju javnim zdravstvom i imaju privatne klinike koje financiraju državnim novce – zaključila je Zadravec. 

Najčitaniji članci