To je to što me zanima!

Diskusija: Biste li godišnji odmor proveli u svemiru?

Turisti bi se uskoro mogli odmarati u svemiru ili ispod površine mora. Kroz dvije godine polijeće prvi putnički svemirski brod Space Ship Two
Vidi originalni članak

Tehnologija i turizma sve češće udružuju snage. No, nije riječ o velebnim hotelima poput onih u Dubaiju.Turisti dubljeg džepa uskoro bi se mogli odmarati u svemiru ili ispod površine mora. Od kada je "Zvjezdanih staza" mnogi sanjaju da kroče tamo gdje nitko, osim astronauta, još nije. Virgin Galactic ovih je dana predstavio prvi putnički svemirski brod Space Ship Two, a planira izgraditi još njih šest. Putovanje u svemir traje dva i pol sata, a putnici će u bestežinskom stanju provesti oko pet minuta. Oko 300 astronauta već čeka na put u svemir.Virginu su već za putovanje koje uključuje i tri treninga uplatili oko milijun kuna. Biste li  da si možete priuštiti otputovali na godišnji odmor u svemir?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • trešnja 14.12.2009.

    Ja, da imam novaca toliko koliko košta putovanje u svemir,napravila bi kuće onima koji nemaju krova nad glavom i javnu kuhinju u kojoj bi jeli svi oni koji nemaju za hranu.Sve dok razmišljate samo i jedino o svojim potrebama i užicima,nemate pravo govoriti za sebe da ste vjernici,jer to niste!!!!

  • user_39129 13.12.2009.

    Pa čovjek gdje god da ode na godišnji odmor provede ga u svemiru.

  • iwanna_01 13.12.2009.

    Pa, godišnji odmor ne bih sigurno provela u svemiru. To može biti bilo gdje selo, drugi grad...samo da se maknem iz ovog gradskog kaosa i svakodnevnih obaveza i problema..makar na nekoliko dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare