To je to što me zanima!

Diskusija: Podržavate li zabranu rada nedjeljom?

Jeste li od onih koji nedjelje provode po šoping centrima ili podržavate zabranu rada nedjeljom? Kako ste proveli prvu neradnu nedjelju?
Vidi originalni članak

Nedjeljnom šopingu u Hrvatskoj je odzvonilo. Stotinjak trgovačkih centara prvu je nedjelju u siječnju bilo zatvoreno i tako će ostati sve do lipnja. Posljednjih godina mnogi su sa svojim obiteljima nedjelje provodili u šoping centrima. Mnogi samo na kavi i razgledavanju, neki i u trošenju novaca. Trgovci tvrde kako je nedjelja drugi najbolji dan po prometu, te kako će zbog zabrane rada izgubiti milijarde kuna. Jeste li od onih koji nedjelje provode po trgovačkim centrima ili podržavate zabranu rada nedjeljom? Kako ste proveli prvu neradnu nedjelju? Na Facebooku je pokrenuta grupa onih koji se protive zabrani rada nedjeljom. Za sada ima 1100 članova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Bubicamala 08.01.2009.

    Ne

  • damirmm 06.01.2009.

    Rad nedeljom netreba braniti jer smo pokupili američki sistem kapitalizma u kojem je sve dozvoljeno, ako bi i branili rad nedeljom i ugledali se na neke skandinavske i europske zemlje onda bi trebali i preuzeti i ostale njihove zakone. Ovako ispada da smo iz prošlosti uzeli ono najgore i od nekih \"razvijenih\" zemalja opet kupimo samo najgore zakone!

  • miroljubiv 06.01.2009.

    Ajmo svi u red, tko će u shoppinge nedjeljom, a tko kod crkvenjaka.baš me zanima kojih bi bilo više.zabranjuje se naravno da se sa mise može u shopping il obratno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare