To je to što me zanima!

Divjak se javila: 'Dobro sam, čekam rezultate, radim od doma, budite odgovorni'

Ministrica znanosti i obrazovanja jutros se testirala na koronavirus, te je otišla u samoizolaciju. Njezina državna tajnica tjedan dana nije provjerila je li pozitivna nakon što je bila na svadbi u Zadru
Vidi originalni članak

Pozdrav svima i hvala vam na porukama podrške! Testirala sam se oko podne i do sutra ujutro ćemo najkasnije znati rezultate. Svi iz MZO-a smo za sada dobro, poručila je na svojoj Facebook stranici ministrica znanosti i obrazovanja.

Blažena Divjak testirana je i otišla u samoizoloaciju prema porepruci epidemiologa, nakon što se saznalo da je njezina državna tajnica Ivana Franić pozitivna nakoronavirus.

- Radim od doma, svi procesi i pripreme za iduću školsku i akademsku godinu idu svojim tijekom i ne sumnjam da ćemo, kao što smo preko noći krenuli s nastavom na daljinu, sigurno uspjeti voditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja na daljinu nešto više od tjedan dana. Ovo je ipak mirno prijelazno razdoblje. Šalu na stranu, molim vas budite odgovorni i oprezni prema sebi i prema drugima. Vrijeme je da to svi naučimo - poručuje Divjak.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 14.07.2020.

    Sada osam dana traje samoizolacija?

  • Makeba 14.07.2020.

    Doma i ostani

  • 14.07.2020.

    da, vecini je bolje sad kad sus e zarazili nego prije zaraze :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare