To je to što me zanima!

Divljačka vožnja: Pijani vozač Volvom ''poravnao'' 23 stupića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač je u Prešernovoj ulici u centru Varaždina prešao preko niza stupića. Nitko srećom nije ozlijeđen, a svjedoci kažu da je vozač jedva stajao na nogama
Vidi originalni članak

Vozač skupocjenog auta u utorak je u Varaždinu, u Prešernovoj ulici u centru grada, prešao preko niza metalnih stupića. Nitko nije ozlijeđen, ali su stradali metalni stupići na nogostupu. Nakon što je porušio 23 stupića u nizu, vozač je nastavio voziti te je ušao u raskrižje s Ulicom Zrinskih i Frankopana te se konačno zaustavio na zelenom otoku koji dijeli tu cestu u dva smjera. Nitko nije ozlijeđen.  

- Vozač je bio pijan, jedva je stajao na nogama. Vidjeli smo ga prije da pije na autobusnom kolodvoru. Pa tko bi normalan mogao bilo kojim autom voziti po tim stupićima 50 metara, rušeći ih, a da ne pokuša skrenuti i umanjiti štetu i gradu i sebi - rekao je čitatelj 24sata koji je u utorak oko 16 sati snimio prometnu nesreću. Kaže da u tom dijelu Varaždina, nasreću, u blizini nema škola niti vrtića.

- Od kolodvora do Prešernove ima oko 500 metara. Ni to nije uspio prijeći bez problema - zgrozio se čitatelj.

Policija je došla, napravila očevid, a vučna služba je odvezla auto koji inače stoji oko 377.000 kuna. Automobil je gotovo neoštećen zbog visokog podvozja. Na teren su izašli i djelatnici gradskih službi kako bi procijenili štetu. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • abatenoj 16.05.2012.

    švedska kvaliteta

  • gandi1 16.05.2012.

    Na fotki se vidi da nisu stradali samo stupići već je uz svaki stupić oštećen i dio asfaltirane staze.

  • joka64 16.05.2012.

    kaznjen sigurno nece biti jer vjerojatno dolazi iz uzorne obitelji jer kod nas jedino uzrne obitelji imaju para za takav auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare