To je to što me zanima!

'Divljački je uletio i pretekao tramvaj. Sreća da sam stao...'

Tomislav Horvatinčić nedavno je nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju iz 2011. godine kada je gliserom naletio na jedrilicu u kojoj je potom poginuo talijanski par...
Vidi originalni članak

Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme, napisao je muškarac na Facebooku koji je, prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, opisani bliski susret imao s Tomislavom Horvatinčićem.

Džip u kojem je navodno bio Horvatinčić uletio je u tramvajsku traku na križanju Ilice i Frankopanske u Zagrebu, a muškarac koji je podijelio svoje iskustvo aludirao je svojim statusom da je riječ o Horvatinčiću.

Tomislav Horvatinčić nedavno je nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju iz 2011. godine kada je gliserom naletio na jedrilicu u kojoj je potom poginuo talijanski par.

Mandu Vučković 1980. usmrtio je na pješačkom prijelazu u Zagorskoj ulici u Zagrebu, a za to je dobio šest mjeseci kazne bez oduzimanja vozačke dozvole. Na Aleji Bologne u Zagrebu 1989. poginula je Nada Petrović, a 2009. Horvatinčić je terencem naletio na automobil u kojem je bila četveročlana obitelj. U toj nesreći nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • jozabroz 12.11.2017.

    i sad jer su ta dvojica,il jedan navodno vidjeli horvatincica kako divlja sa terencem bi valjda ovaj odmah danas trebao dobit poziv na sud?)))))) e sta vas boli necije bogatstvo.moc i utjecaj.))))) to mi vec postaje bolesno,,glavno da niste reagirali kad je vas veliki vodja s avionom isao do ljubavnice na krk..il kad je njegov braco punicinim mercedesom pijan divljao?? ee to je drugo, zar ne??

  • Linopomeranac@gmail.com 11.11.2017.

    Ja bih mu pesudio, da se mene tice, a onda bih dobio sinkopu

  • brzzzy 11.11.2017.

    Kada pogazi nekoga iz više vlasti onda če ga možda proglasiti krivim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare