To je to što me zanima!

'Divljak' u Mercedesu bježao Kobrama - pa se zabio u zid!

Vozač (18) Mercedesa nije stao u nedjelju oko 23.45 sati policajcima u zagrebačkim Mlinovima. Stisnuo je gas, ali su ga dečki u plavom uspjeli stići. Priveli su ga i odveli u policijsku postaju
Vidi originalni članak

Dečko i ja izašli smo iz kuće, a odjednom smo čuli snažan udarac. Na glavnoj cesti vidjeli smo Mercedes koji se zabio u zid te mladića kojeg privode policajci, kaže nam čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U zagrebačkim Mlinovima u nedjelju malo prije ponoći policajci su pokušali zaustaviti mladića (18) u Mercedesu. Nije stao nego je stisnuo gas. Za njim su krenuli policajci. Kod kućnog broja 176 u zavoju je izgubio kontrolu. Sletio je s ceste, udario u zid, pokupio stupiće i završio u drugom zidu.

- Bili smo u šoku. Mladića su već bili priveli. Bio je naslonjen na auto s lisicama na rukama. Lovile su ga Kobre, a čuli smo policajce koji su ga vodili kako mu govore: ‘Što si mislio, da od nas možeš pobjeći?’. Navodno je mladić dobio prije dva tjedna vozačku dozvolu - kaže svjedokinja nesreće.

Iz zagrebačke policije kazali su nam da je mladić u nesreći lakše ozlijeđen te mu je pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice. Nakon kriminalističkog istraživanja bit će poznato koji mu se prekršaji stavljaju na teret. Mercedes koji je vozio vrijedi više od 300.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 319

  • toni2008 13.07.2019.

    Zasto svi mislite da mu je tata dao auto? Pa mali ko i Kuscevic ima stand sa gacama na Dolcu i zaradio decko za mecku. Jos da saznamo ime i prezime ....

  • Hristos se rodi 05.07.2019.

    Ne brini sine, kupit ce tatica novo auto

  • domoljub029 02.07.2019.

    Naš je mladić iz uzorite obitelji i samo se htio pokazati pred djevojkama,a policija bi odmah kažnjavala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare