To je to što me zanima!

Divovski Saša (13) izgubio 30 kg, pustili ga iz bolnice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Saša Pehtelev (13) završio je u bolnici sa 180 kg. Nije se mogao kretati. Sa snagom volje i dijetom, izgubio je 30 kg i počeo vježbati zajedno s bakom
Vidi originalni članak

Rus Saša Pehtelev (13) imao je 180 kilograma u listopadu prošle godine. Debljao se 2,5 kg mjesečno. Završio je u bolnici zbog operacije noge, a na kraju su ga prebacili na odijel kardiologije zbog slabog srca. Sa snagom volje i posebnom dijetom izgubio je 30 kilograma i sada su ga pustili kući. Njegovu baku Veru Konovalovu (70) tek čeka veliki posao. Saša je još na dijeti i biti će dugo vremena. Ne smije jesti slatkiše ni masnoće, a dva puta tjedno posti.
- Na dane ne želi ni razgovarati sa mnom. Samo se okrene na drugu stranu. Teško je njemu, a teško je i meni - rekla je baka. Počeli su i vježbati. Svaki dan idu u šetnju. Samo spuštanje i penjanje sa četvrtog kata troši kalorije. Liječnički tim dolazi mu kući. Bitno je da barem zadrži trenutačnu kilažu, a bilo bi dobro da još smršavi. U bolnicu ga je odvelo pet vatrogasaca. Liječnici su mu spasili život. Dijagnosticirali su mu Prader-Williijev sindrom zbog kojega stalno osjeća glad. Počeo se debljati prije tri godine. Iako ga je baka pokušavala hraniti voćem i povrćem, Saša najviše voli kobasice. Ostao je siroče prije pet godina. Majka mu je umrla od leukemije, a otac ga je napustio.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_47232 25.05.2010.

    dobra mu sulja (kosulja*) :D:D:D

  • 25.05.2010.

    ovo je prestrasno.... ne mislim na jadnog decka koji uput budi receno zivi sa bakom vec na ove debilne komentare tipa \"gdje mu je pisa\"...stidite se ljudi!

  • dejan_sb 25.05.2010.

    eeee moj saša,ee moj sašaaa... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare