To je to što me zanima!

Djeca kralja droge: Najskuplji auti i druženja s Paris Hilton

Guzman (60) je na čelu moćnog Sinaloa kartela i njegovo se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatne 3 milijarde dolara. Njegovoj djeci ništa ne manjka i razmeću se
Vidi originalni članak

Meksički kralj droge Joaquin 'El Chapo' Guzman, koji je nedavno kroz tunel dug 1,5 kilometar pobjegao iz strogo čuvanog zatvora, svojom enormnom ilegalnom zaradom život na 'visokoj nozi' omogućio je i svojoj djeci. 

Njegova tri sina i kći žive razuzdan i luksuzan život te redovito fotografije svoje svakodnevice objavljuju na društvenim mrežama. Guzman (60) je na čelu moćnog Sinaloa kartela i njegovo se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatne 3 milijarde dolara. Poslom s drogom bavi se i njegov najstariji sin Ivan Archivaldo Guzman. On je održavao Twitter profil svojeg oca dok je policija bezuspješno tragala za El Chapom. 

Na profilu nije propustio upozoriti sve neprijatelje svojeg oca da je on na slobodi te se izrugivati policijskoj nesposobnosti.

- Dok policija traga za kravom, moj otac već dolazi sa sirom - napisao je. 

Često objavljuje fotografije skupocjenih automobila, privatnih aviona i tigrova koje drži kao kućne ljubimce. 

Slične fotografije objavljuje i srednji El Chapov sin, Alfredo Guzman. Na jednoj je u društvu poznate nasljednice Paris Hilton. U kartelu je zadužen za ogranak i zapovijeda naoružanim 'podanicima' svojeg oca. Najmlađi Joaquin ni po čemu ne odskače od svoje starije braće pa često fotografira svoje oružje.

Najmlađe dijete meksičkog kralja droge, kćerka Alejandrina Gisselle također je vrlo aktivna na društvenim mrežama i otvoreno podržava kriminalne aktivnosti i stil života svojeg oca. 

- Lijepa sam zbog majke, inteligentna zbog oca, a ubojica zbog same sebe - poručila je nedavno na svojem Twitter profilu gdje ju prati oko 40.000 ljudi, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 63

  • arwin 24.07.2015.

    Droga i narkokarteli postoje zato da u "demokracijama" stoki sitnog zuba onemoguće shvaćanje tko im je stvarni krvopija, te potpomažu održanje postojećeg stanja.

  • lm62 23.07.2015.

    Bemti miša,a ja još i danas pijevam ,TATA KUPI MI AUTO,BICIKLO i ROMOBIL

  • mama2misa 23.07.2015.

    Ovakvi koji se naslikavaju pokraj svojih bijesnih pila,aviona i oružja Koje još pritom nisu sami stekli jer da nije tateka bio bi nitko i ništa-e takvi su kompleksaši samo takvi jer očito je da im je falilo istinske ljubavi i zagrljaja dok su bili mlađi a vjerovatno i nezadovoljni sami sobom jer moraš se dokazati pred takvim ocem...Takvi uvijek završe kao nasilnici i perverznjaci...Uzalud mu svi ti novci i stvari Koje sa njima kupuje kad uvijek na kraju dana ostaneš sam sa sobom...pa i da ima ženu ili curu uvijek se pitaju jer sa mnom zbog love ili ljubavi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare