To je to što me zanima!

Djeca nisu dala policajcima da odvedu konje iz staje

Karlovac: Policija je došla na imanje Željka Keke Kovačevića kako bi mu uzeli konje koje nije platio. Drama s ukućanima trajala je čak punih šest sati
Vidi originalni članak

Hitna pomoć morala je u petak oko 18 sati odvesti Željka Kovačevića Keku (40) iz njegove kuće u Draganićkom Lugu na psihijatriju u Karlovac. Pozlilo mu je jer mu je policija došla oduzeti šest konja koje je kupio prije mjesec dana, ali ih nije platio.
Na njegovu posjedu morale su intervenirati dvije ekipe Hitne pomoći i vatrogasci jer su odvođenje konja pokušali spriječiti i Kekina supruga i troje maloljetne djece. Supruga nije dala policiji i vatrogascima da razvale vrata staje u kojoj su bili konji. Uhitili su je i odveli u policijski auto, iz kojeg je pobjegla u dvorište. Policajci su je svladali te je došla druga ekipa Hitne. Dali su joj sedative i vratili je u kuću. U 'akciju' su krenula i djeca. Poredali su se pred metalnim vratima staje ne dopuštajući vatrogascima i policiji da priđu. Ipak su uspjeli ući u staju te su nakon šest sati drame, malo prije ponoći, odvezli konje kamionom. Vratili su ih njihovim vlasnicima Ivanu Jarnečiću u Krašić i Josipu Bonjekoviću u Draganić. Konji vrijede oko 70.000 kuna, a policija je Željka Kovačevića dvaput kazneno prijavila zbog prevare.
Inače, Kovačević je policiji poznat po nekoliko  kaznenih djela. U kolovozu ove godine je, prijeteći pištoljem Darku Udoroviću (41), u Samoboru ukrao konja i odvezao ga kamionom. I tada su u policijskoj pretrazi pronađena tri konja u staji na njegovu imanju. Optužen je i da je u ožujku prošle godine pokušao ubiti policajca.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Zloćkica 04.02.2010.

    Mafija je zakon....

  • Zloćkica 04.02.2010.

    Naravno da ćemo ići očevim stopama....Kaj nikad niste čuli za ono: Jabuka ne pada daleko od stabla....

  • spreman 06.12.2009.

    Ameri su znali kako sa konjokradicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare