To je to što me zanima!

Djeca pretukla profesora te su mu počeli vikati :'Ti si peder'

Profesoru su prišli dječaci stari između 12 i 15 godina i pitali koliko je sati. Kada je Ivan odgovorio, pričekali su da im se pridruži još nekoliko njih te su ga napali
Vidi originalni članak

Dok je profesor matematike Ivan Janeš u nedjelju oko 20.20 sati u parku kraj  Željezničkog kolodvora u Novom Sadu čekao svoju ženu s djetetom, skupina osnovnoškolaca ga je pretukla pod izlikom da je "peder".

Prišli su mu dječaci stari između 12 i 15 godina i pitali koliko je sati. Kada je Ivan odgovorio, pričekali su da im se pridruži još nekoliko osnovnoškolaca, te su krenuli na Ivana. Derali su se "Ti si peder", zatim ga krenuli udarati i "šutirati" sve dok mu nisu nanijeli teške tjelesne ozljede, javlja Blic.

- Najmanji od njih, rekao bih da ide u šesti razred, prišao mi je i pitao znam li nekog pedera. Kad sam mu odgovorio, viknuo je "ti si peder" i svi su dječaci poletjeli k meni i počeli udarati i šutirati - ispričao je Janeš.

Glasnogovornica bolnice Jelena Jurišin, potvrdila je da je Janeš primljen na odjel otorinolaringologije i da su mu ozljede sanirane i da je nakon toga pušten na kućno liječenje. Policija je iste večeri pozvala Janeša na prepoznavanje dvojice mladića.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • leoirex 10.09.2013.

    Tko je kriv što mlade generacije nemaju nikakvih autoriteta niti poštovanja prema nikome u društvu? A Jovanovića strašno boli to da li će se znati seksati već u osnovnoj školi i da ih se nauči da vole pripadnike srodnih, rodnih, transrodnih i ni sam ne znam kakvih zajednica. Treba djecu i doma i u školi učiti normalnim stvarima, koje smo mi učili dok su se u društvu cijenile i normalne stvari i normalni ljudi.

  • axlica 10.09.2013.

    a ja sam pokunjeno šutila i bila na rubu suza kad mi mi profesor u školi malo oštrijim glasom nešto prigovorio, ti boga u šta su se klinci pretvorili. i onda kad mi vrle majčice krenu ono 'moje dijete je zlatno, ja ga ne bih nikad udarila'.. nemoj ti, udarit će ga netko drugi kad se krivom zamjeri, samo što će onda možda biti i kasno.

  • tuna90 10.09.2013.

    Kako su ih roditelji odgojili vidi se iz prilozenog

Komentiraj...
Vidi sve komentare