To je to što me zanima!

Djeca pronašla ostavljenu i promrzlu tek rođenu bebu

Velika Britanija: Djevojčicu su medicinske sestre nazvale Grace. Teška je gotovo 2,30 kilograma i oporavlja se. Policija još nije pronašla majku...
Vidi originalni članak

Tek rođenu bebu majka je u srijedu ostavila na hodniku zgrade u Brixtonu u južnom Londonu. Bilo je rano ujutro. Djeca iz zgrade kretala su u školu. Ugledali su djevojčicu. Glasno je plakala. Bila je promrzla i umotana u vrećicu trgovine Tesco. Djeca su se iznenadila. Na sreću, shvatili su da moraju brzo reagirati. Uskoro su stigli hitna pomoć i policija. Djevojčicu su medicinske sestre nazvale Grace. Azijatkinja je ili crnkinja i teži 2267 grama.
- Tražimo njezinu majku i molimo je da nam se javi, kako bi liječnici bili sigurni da bebi pružaju odgovarajuću pomoć - rekao je inspektor Simon Rooke. Djevojčica je, pretpostavljaju liječnici, rođena u utorak ili u noći na srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lost_soul 26.02.2009.

    traze majku? hhm da ju je htjela nebi je ostavila u hladnom hodniku da umre... dajte djete meni brinut cu se za nju kao da je moja...

  • sablja 26.02.2009.

    Bože, koje li nepravde. Oni koji bi željeli imati djecu ne mogu je imati, a oni koji ne žele, rađaju i onda taj novi nedužni život ostavljaju na cesti. Osobno, to dijete nikada ne bi vratila majci, dala bi ga na usvajanje obitelji koja istinski voli dijete i želi mu podariti ljubav i pažnju.

  • Andriana 26.02.2009.

    Anđelek mali, pa ko bi mogao napustiti nešto ovako sitno i bezpomoćno. Isto tako mi nije jasno koji moroni daju pokude na komentare kao što su ovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare