To je to što me zanima!

Djeca ubojice: Talibani objavili kako svoje malene uče pucati

Mržnja protiv Zapada i ideja o svetom ratu, džihadu, motiviraju ih da u ruke uzmu automatske puške ili pištolje. Iako je oružje preteško za njihove ruke, ne odustaju
Vidi originalni članak

U kampu kraj pakistansko-afganistanske granice teroristi treniraju djecu mlađu od pet godina.

Djeca, uglavnom siročad muškaraca koji su poginuli u samoubilačkim terorističkim napadima, sjede na zemlji i slušaju predavanja Al-Kaidinih vođa. Želja im je krenuti stopama svojih očeva. Mržnja protiv Zapada i ideja o svetom ratu, džihadu, motiviraju ih da u ruke uzmu automatske puške ili pištolje. Iako je oružje preteško za njihove malene ruke i sitna tjelešca, ne odustaju. 

Uče kako naciljati i ubiti, uče kako nanijeti bol i strah. Zadovoljni nastavnici nadgledaju njihov napredak i vjerojatno se ponose svojim radom. Dok se mališani bave oružjem, njihove majke prekrivene burkama uče kako naciljati metu minobacačem. 

Takvu zastrašujuću i šokantnu situaciju prikazuje snimka koju je Al-Kaida nedavno objavila na internetskom kanalu YouTubeu. Objavili su je na svojim kanalima, a prenijeli su je mediji.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • daljinac 27.08.2013.

    koji su to bolesni idioti !!

  • jabuka5 27.08.2013.

    ovo nije ,,čist,,, narod ,,,, stalno kopaju i ruju ,,,,nemaju mira ,,,,,oni i Đihad,,,,,, ako ikad počme njihov ,,,sveti rat,,,,,bit če to ,zlo veliko.....

  • kamen sa srca 27.08.2013.

    Pa bar je ovo stara vijest,a kada nisu maltretirali klince s tim pi.darijama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare