To je to što me zanima!

Djeca više ne moraju do škole ići kroz kanalizaciju

Školarci iz Kaštel Lukšića koji su svakodnevno na putu do škole prolazili kroz kanalizacijski tunel od ovoga tjedna na nastavu vozi školski autobus
Vidi originalni članak

Školarci iz Kaštel Lukšića koji su svakodnevno na putu do škole prolazili kroz kanalizacijski tunel od ovoga tjedna na nastavu vozi školski autobus. Dvije godine su se, kako bi izbjegli opasnu prometnicu, provlačili kroz neosvijetljen prolaz visok tek jedan metar. Često je tunel bio poplavljen, a za toplijeg vremena đaci su tamo nailazili i na zmije.
- Jutros sam prvi put ispratila djecu na autobus i oduševljena sam. Mi roditelji smo zahvalni medijima koji su nam pomogli da se djeca više ne provlače ispod ceste - kazala je Slavica Vrvilo, jedna od majki. Autobusne linije za prijevoz učenika se uvode za najmanje 3 kilometra udaljenosti od škola. No zbog preopasne kaštelanske prometnice Grad Kaštela i Županija splitsko-dalmatinska odlučili su financirati prijevoz za 30 školaraca koji žive 400 metara sjevernije od škole Ostrog na predjelu Majun.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angel7 23.03.2009.

    hvala bogu.

  • jedan 23.03.2009.

    Žalosno je što u našoj državi funkcioniraju samo mediji, dok se ovako šta ne objavi u medijima i ne prozove odgovorne ništa nitko ne poduzima. Htjeli smo samostalnu Hrvatsku, pa evo nam je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare