To je to što me zanima!

Dječaci pobjegli iz odgojnog doma u Ivancu, policija ih traži

Policija je jednog dječaka pronašla u subotu te su ga odveli u centar za djecu u Dugavama, a on je otamo opet pobjegao. Traže svu trojicu dječaka koji su pobjegli
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna je iz Odgojnog doma u Ivancu nestalo troje maloljetnika, koje do danas nisu pronašli. Jutarnji list javlja kako se radi o Dragi Ignacu (13), Zoranu Miladinoviću (14) i najstarijem Dinu Šišiću (16). Navodno su Miladinovića pronašli u subotu te su ga odveli u centar za djecu u zagrebačkim Dugavama, a otamo je ponovno pobjegao. Nekoliko dana prije njihovog nestanka je iz Doma u Ivancu pobjegao još jedan maloljetnik, a njega su ubrzo pronašli te su ga vratili u ustanovu.

Na stranici nestali.hr piše kako je Drago Ignac visok 170 centimetara, riđokos je te ima plave oči. Iz Ivanca je pobjegao u petak, a istog je dana iz Doma nestao i Zoran Miladinović, koji je rodom iz Bjelovara. Mladić je visok 160 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu te je slabije tjelesne građe. Policija ga je pronašla, a kasnije je ponovno pobjegao. Dino Šišić je inače iz Zagreba, a također je pobjegao u petak 7. rujna te za njim još tragaju. Dom u Ivancu je inače otvorenog tipa te djeca često bježe. Ipak, uglavnom pobjegnu kod obitelji ili kod prijatelja te ih policija brzo pronađe.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • LukaParac 07.03.2013.

    Uz duzno postovanje, sta vi svi uopce pricate? Znam Dinu Sisica, s njim sam bio u domu. Nemate pojma sta pricate. Mene je u domu u Zagrebu istuko psiholog i htio sam prijavit policiji i oni su mi se prijetili. Nemojte pricat ako neznate kakva su djeca. Dino je bio dobar sve dok u dom nije doso. Dom nas sve promjeni.

  • Smoke 21.09.2012.

    netreba njima nikakva ustanova, to su krivi roditelji, njima samo treba dobra batina...kak bi rekla moja baka " po goloj guzi šibom" ...

  • joma15 21.09.2012.

    Ne znate problem ni jednog,ni drugog,a ni trećeg dečka.Prema tome ne znači da su obitelji loše ili nešto.Ako ih ne znate i ne sudite im.Dečki su inace sasvim ispravni,a u životu svatko ima nekakvih problema i pomalo griješe,ali to ne znači da odma nekog treba na takav način osuđivati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare