To je to što me zanima!

Dječacima se izrugivali jer su im rasle grudi kao djevojkama

Braća Yeuri (17), Gabriel (11) i Daniu (12) bili su na operaciji svaki po dva sata. Kirurzi su im uspješno odstranili grudi, a kažu kako sad mogu normalno živjeti
Vidi originalni članak

Braća Ramirez iz Dominikanske Republike imali su grudi kao žene, a nedavno su bili na operaciji kako bi izgledali poput normalnih mladića. Zbog rijetkog genetskog poremećaja tri dječaka imala su velike grudi, zbog kojih su im se cijeli život kolege izrugivali. Yeuri Ramirez (17) je za lokalnu televiziju ispričao kako se sada napokon osjeća dobro.

- Operacija je prošla dobro, ali me jedno vrijeme sve jako boljelo. Sada se osjećam super, nitko nas više ne može ismijavati - ispričao je mladić. Situacija tri brata je procurila u javnost nakon što je njihov očajni otac Felipe počeo tražiti pomoć kako bi sinovima mogao platiti operaciju, javlja Daily Mail. Felipe je samohrani otac, a nije imao dovoljno novaca da sinovima plati potrebnu njegu. Doktor Pedro Antonio Delgado iz bolnice Marcelino Velez Santana pristao je podmiriti sve troškove operacija. 

Braća Yeuri (17), Gabriel (11) i Daniu (12) bili su na operaciji svaki po dva sata. Kirurzi su im uspješno odstranili grudi, a liječnici iz tamošnje bolnice kazali su kako dječaci sada mogu živjeti normalnim životom. 

- Nisam imao nade da će moji sinovi ikada ići na operaciju. Zahvalan sam svima koji su nam pomogli - kazao je Felipe Ramirez. Dodao je kako se dječaci moraju još do kraja oporaviti od operacije, a liječnici im redovito daju tablete kojima blokiraju da njihova tijela proizvode ženske hormone.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • dzeny4 07.10.2016.

    vece nego moje...koji prc ahahaha

  • dzeny4 07.10.2016.

    vece nego moje...koji prc ahahaha

  • AndreaMihovilović 28.05.2012.

    ja sam ljubomorna... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare