To je to što me zanima!

Dječak (13) izašao iz škole i ubio se na tavanu kuće

U mjestu Čačinci nedaleko od Orahovice tijekom školskog odmora objesio se 13-godišnji M.C., učenik sedmog razreda čačinačke osnovne škole
Vidi originalni članak

Prva dva školska sata u petak dječak je bio na nastavi, a tijekom školskog odmora napustio je školu i poručio školskim kolegama da mu čuvaju torbu, kazala nam je ravnateljica škole Mirjana Sabolić. Kako se učenik nije vratio na nastavu, za njime su organizirali potraga po školi i oko nje, a jedan od nastavnika nazvao je dječakova djeda i zamolio ga da provjeri nije li dječak kod kuće. Djed je unuka našao mrtvog na tavanu kuće.
Dječak je, kažu, bio dobre naravi i odličan učenik. Djed i baka umirovljeni su prosvjetni radnici, a majka mu je učiteljica u susjednom selu. Nakon saznanja o tragediji u školi su prekinuli nastavu pa su se šokirana djeca u suzama razišla kućama. Policija istražuje uzrok samoubojstva dječaka koji je s jednim starijim i mlađim bratom živio u situiranoj obitelji, a u obitelji tvrde da dječak ni s čime nije pokazivao da bi se mogao ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • maWa_cuRa_ 24.02.2008.

    prestrašno...nemam teksta...iako za takav čin moraš imat punoo hrabrosti..diječak je bioo iznimno hrabar...imao je probleme sigurno,možda je pokušao reci ali ga nitko nije slušao,ili nije bio glasan...na ruci mu je mpisao \"SVEMU DOĐE KRAJ\"...ja živim blizu mjesta...jakooo blizuuuu...potreseni su svi....NJEGOVA MISIJA JE NA ZEMLJI ZAVRŠILA TRAGIČNO...što ga je na tjeralo n aočajnički čin??NIKADA NEĆEMO SAZNAT JER TO ON NOSI SA SOBOM U GROB....=(

  • Gara 22.02.2008.

    Kakav tilt čovjek doživi da bi tapravio suicid to još niko nije odgonetno! Bilo da on ima 13,20 ili 50 godina to uopće nije bitno.Već sam jednom rekla da sam bila svjedok pokušaja sucuida koji je imo sretan kraj ali vam mogu reći da se sjećam svih detalja toga kobnoga dana dok ta osoba ni dan danas nezna objasniti zašto je to pokušala!!

  • megane4 22.02.2008.

    ova tužna vijest je trebala biti na naslovnici,a ne goran i tanja...jer ovakve tužne i tragični događaji nas podsjete da to može biti i naše dijete...siroti dječak teško je vjerovat da sa 13 godina tako nešto odlučiš napraviti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare