To je to što me zanima!

Dječak (13) se objesio iza kuće, našao ga njegov kum

Tinejdžer (13) objesio se u četvrtak prijepodne u voćnjaku iza kuće u Virovitici. Dječaka je našao njegov kum oko 11 sati. Roditelji nisu bili doma
Vidi originalni članak

Mještani Virovitice ne mogu objasniti što je nagnalo njihovog mladog sumještanina na ovako strašan čin. Dječak (13) u četvrtak ujutro se objesio o drvo u dvorištu obiteljske kuće. Virovitička policija potvrdila je samoubojstvo, no nije objavila nikakve druge informacije tragediju.
Neslužbeno smo saznali da je dječak trebao poslije podne otići na nastavu, a njegovi su roditelji ujutro navodno otišli na sprovod rođakinji u Zagreb. Tijelo dječaka obješeno na drvetu u voćnjaku obiteljske kuće, saznali smo, prvi su oko 11 sati primijetili susjedi i pozvali obitelj. Kum ga je skinuo i pozvao policiju. Neslužbeno saznajemo da je 13-godišnjak bio već hladan. U posljednjih godinu dana to je treće samoubojstvo maloljetnog dječaka u Virovitičko-podravskoj županiji. Svi su se ubili vješanjem.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • frozenAngel 03.04.2010.

    ...

  • frozenAngel 03.04.2010.

    kako možete pisati ovakve GLUPOSTI i raditi nekakve pretpostavke,na temelju ničega. Prvo ove informacije tu uopće nisu točne,njegovi roditelji NISU išli na sahranu između ostalog.. i ti GRADELJI kako te nije sram govoriti nešto o njegovom životu?!! sa njegovim životom je sve bilo sasvim u redu..ja ti to mogu reći iz prve ruke..sram vas može biti pljuvati po ljudima a nemate pojam šta se uopće dogodilo!! odvratnoo!!!

  • šamar 13.03.2009.

    nesto se dogadja,ali dali itko reagira? dali je vlastima stalo? odgovor i sami znate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare