To je to što me zanima!

Igrali se benzinom: Vatra teško po leđima opekla dječaka (6)

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetete je zadobilo teške opekline. Prebacili su ga u Zagreb
Vidi originalni članak

Dječak (6) teško je opečen u subotu oko 16.30 sati u mjestu Sveta Marija kod Čakovca. On se zajedno sa dječakom (10) igrao s benzinom, kojeg su polili po odbačenom perju te ga zapalili.

 - Praunuk je s obitelji došao iz Austrije, a drugi praunuk s obitelji iz Zagreba, pa smo svi zajedno roštiljali na dvorištu. Praunuk koji je nastradao ima šest godina, a drugi koji je bio s njim deset. Nemam pojma gdje su našli benzin, vjerojatno u nekoj od prostorija uz kuću - ispričala nam je 87-godišnja Jelena Kraljić, prabaka dječaka.

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetetu je već bio opečen veći dio tijela.  

Dječaku su u Županijskoj bolnici Čakovec sanirali ozljede, ali su ga na daljnje liječenje prebacili u Klaićevu bolnicu u Zagreb. Navodno je, prema riječima njegove prabake, najviše opečen po leđima. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • najiram 10 24.07.2012.

    eto desi se i što sad još kazniti roditelja, svi smo mi eksperimentirali . zelim im brzi oporavak a roditelijima moje žaljenje zbog nemilog događaja. i život ide dalje škola životna škola. poz.....

  • vidicemo 23.07.2012.

    Svi se opustili uz rostilj i tako se to desilo. Djeca se zabavljaju sama a na kraju jauk i tuga. Zivot ide dalje makar i tesko bilo.

  • skorvy 23.07.2012.

    Mali piromani, sad mu nece skoro past na pamet dirat benzin. Nek je sve ok proslo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare