Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Igrali se benzinom: Vatra teško po leđima opekla dječaka (6)

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetete je zadobilo teške opekline. Prebacili su ga u Zagreb

Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell

Dječak (6) teško je opečen u subotu oko 16.30 sati u mjestu Sveta Marija kod Čakovca. On se zajedno sa dječakom (10) igrao s benzinom, kojeg su polili po odbačenom perju te ga zapalili.

 - Praunuk je s obitelji došao iz Austrije, a drugi praunuk s obitelji iz Zagreba, pa smo svi zajedno roštiljali na dvorištu. Praunuk koji je nastradao ima šest godina, a drugi koji je bio s njim deset. Nemam pojma gdje su našli benzin, vjerojatno u nekoj od prostorija uz kuću - ispričala nam je 87-godišnja Jelena Kraljić, prabaka dječaka.

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetetu je već bio opečen veći dio tijela.  

Dječaku su u Županijskoj bolnici Čakovec sanirali ozljede, ali su ga na daljnje liječenje prebacili u Klaićevu bolnicu u Zagreb. Navodno je, prema riječima njegove prabake, najviše opečen po leđima. 

Možda vas zanima i ovo:
Message