To je to što me zanima!

Dječak (8) je ostao bez lijeve noge, pregazila ga lokomotiva

Dječak je ozlijeđen na pruzi u blizini Željezničke stanice Zvornik Novi kada ga je udarila lokomotiva. Nakon medicinskog zbrinjavanja u Zvorniku prebačen je na mikrokirugiju u Beograd, gdje će mu pokušati prišiti odsječeni dio noge
Vidi originalni članak

Dječaku (8) iz Zvornika lokomotiva je odsjekla lijevu nogu iznad stopala i on je nakon medicinskog zbrinjavanja u Zvorniku prebačen u Beograd.

Dežurni kirurg Dejan Mišić rekao je novinarima da je dječaku zaustavljeno krvarenje, te da je prebačen na mikrokirurgiju u Beograd, gdje će liječnici pokušati kirurški zbrinuti odsječeni dio noge. Mišić je dodao da je pacijent van životne opasnosti, svjestan i komunikativan.

Dječak je ozlijeđen na pruzi u blizini Željezničke stanice Zvornik Novi kada ga je udarila lokomotiva, rečeno je u Stanici javne sigurnosti Zvornik.

Prema riječima očevidaca, čije su kuće u blizini, začuli su dječju vrisku i kada su izašli vidjeli su stravičan prizor. Dječak je ležao na pruzi s velikim odljevom krvi, pa su ga odmah automobilom prevezli do bolnice, a s njim je bilo i nekoliko vršnjaka s kojima je išao na trening.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zelot 27.09.2012.

    Kako možeš ne vidjeti vlak, i još ih je više bilo.

  • Šokica_2 27.09.2012.

    Maleni,puno sreće ti želim...Od sveg mog skromnog srca se nadam da će operacija uspjeti:-)

  • šiš 27.09.2012.

    Strašno,želim mu brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare