To je to što me zanima!

Dječak (8) pao s traktora i pregazio ga kotač prikolice

Otac je osmogodišnjeg sina ostavio na traktoru parkiranom na nizbrdici. Traktor je krenuo i sin je ispao iz njega, a pregazila ga je teška prikolica
Vidi originalni članak

Muškarac (41) traktorom s pridodanom prikolicom u nedjelju je oko 13.00 sati u Gornjoj Jelenskoj kod Popovače na polju skupljao bale sjena. Traktor je ostavio na nizbrdici u pogonu dok je njegov sin (8) bio na traktoru. U jednom trenutku traktor je iz neutvrđenog razloga krenuo niz nizbrdicu, a 41-godišnjak ga je s desne strane pokušao zaustaviti pri čemu ga je stražnji desni kotač zahvatio i srušio na tlo. Dječak je pao iza traktora te je preko njega prešla prikolica zadnjim lijevim kotačem. Traktor se nastavio kretati još oko 120 metara, a onda se zaustavio nakon što je udario u štalu. Zbog zadobivenih teških ozljeda opasnih po život dječak je prevezen u Dječju bolnicu u Zagreb. Zadržali su ga na liječenju. Kako doznajemo izvan je životne opasnosti. Policija nastavlja rad na utvrđivanju okolnosti ovog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bili Joso 25.05.2009.

    Babyyyy, babyyy, trkeljaš bez veze. Ne treba djecu čuvati 24 sata, ??? ali djecu ne treba ostavljati da se igraju na opasnim mjestima. Nesreće se događaju kada ih čovjek najmanje očekuje. Ali puno nesreća se može izbjeći ako djecu čuvamo da se ne igraju na ulici, da se ne igraju u blizini željezničkih pruga, da se ne penju po traktorima i sl.

  • laptopxp 25.05.2009.

    Nije ni čudo što se ovakve stvari događaju. Pa pogledajte samo Joška Martinovića i njegovu emisiju Globalno sijelo. Taj lik na državnoj televiziji objavljuje afirmativne priloge o djeci vozačima, traktoristima, bageristima. Te roditelje bi trebalo u zatvor, a on njih i njihove \"vunderkinde\" hvali na sva usta, odnosno preko cijelog ekrana. A kad se nešto loše dogodi svi se čudimo. Babyy ako ne vidiš razliku između nezgode kao npr. pada ograde na dijete i ostavljanja djeteta na upaljenom traktoru na nizbrdici, vožnje djeteta na traktorskim blatobranima i sličnog, u tom slučaju zaista žalim tvoju djecu. Neka ih Bog čuva.

  • PapaŠtrumpf 25.05.2009.

    Da, traktor je ničim izazvan krenuo nizbrdo ! Tako je Morpheus...maknite djecu od strojeva !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare