To je to što me zanima!

Preminuo dječak (9) koji je pao s petoga kata zgrade u Splitu

Dječak (9) koji je pao kroz prozor s petog kata zgrade u Brodarici u Splitu nažalost nije izdržao teške ozljede. Preminuo je u splitskoj bolnici danas u popodnevnim satima...
Vidi originalni članak

Dječak (9) koji je pao kroz prozor s petog kata zgrade u Brodarici u Splitu nažalost nije izdržao teške ozljede. Preminuo je u splitskoj bolnici danas u popodnevnim satima. 

Kako doznajemo, tijekom noći na srijedu njegovo stanje je bilo kritično te su ga liječnici više puta morali reanimirati. U KBC-u Split, na dječjem odjelu intenzivne njege, liječnici su davali sve od sebe kako bi dječak preživio.

Kako smo ranije pisali, dječak je zadobio teške tjelesne ozljede prsiju, unutarnjih organa i glave. Nakon što je pao, prvo je tijelom zahvatio staklenu nadstrešnicu iznad poslovnog prostora koja se od udara rasprsnula. Potom je pao na betonski pod. 
Iz splitskog Centra za socijalnu skrb kažu nam kako još nisu dobili policijski zapisnik o događaju.

Tek nakon što ga zaprime, moći će ući u obitelj i postupati u skladu s tim. U trenutku nesreće roditelji su bili kod kuće. Prema riječima susjeda, riječ je o dobroj obitelji u kojoj je stradali dječak najmlađi od četvero djece. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nomenestomen30 24.03.2017.

    ovo je jedna dobra obitelj i ne znam kako će ovo preživjeti...Nadam se da imati snage...

  • Otorinac 23.03.2017.

    koja luda lupa minuse, nekom je očito dosadno u životu

  • Otorinac 23.03.2017.

    žalost i tuga, sućut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare