To je to što me zanima!

Užas u Zagrebu: Netko postavio sajlu u šumi, dječak na biciklu naletio na nju. Sad je u bolnici

Dječak se biciklom vozio šumskom stazom i u jednom trenutku naletio je na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu
Vidi originalni članak

Dječa (13) teško je ozlijeđen u utorak oko 20 sati na području Glavice u Susedgradu  dok se biciklom vozio kroz šumu.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, biciklom se vozio šumskom stazom i u jednom trenutku naletio je na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu.

Prilikom naleta na sajlu maloljetnik je pao na tlo i teško se ozlijedio dok mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Dječak (13) su oko 21.45 sati zaprimili na Objedinjeni hitni bolnički prijem Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje su liječnici ustanovili da ima prijelom natkoljenice, zbog čega su ga odmah operirali.

Doznajemo kako je u bolnici zavedeno da je ozljede zadobio nakon što je pao s konstrukcije visine dva metra na bok i glavu.

Prošle godine sajla ubila motorista

Dorian (21) stradao je lani kod Rijeke vozeći motor kroz šumu.

MOTOCIKLISTI OGORČENI 'Postavljaju nam zamke, sajle, čavle, prijete nam... Prijatelj je stao na šiljak i ozlijedio nogu!'

Naletio je na sajlu koju je netko namjerno postavio. Tada je Tihomir Harambašić (27), član Facebook grupe Extreme Enduro Predators, otkrio na što je sve znao naletjeti.

- Znali smo naletjeti na svakakve opasne zamke. U pitanju su čavli, šiljci, sajle, omče, s tim se borimo već zadnje tri godine. Nisu samo biciklisti i motociklisti u opasnosti nego i pješaci - rekao je Tihomir.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • centarfor 08.07.2021.

    Pišete gluposti. Ta sajla na kojoj visi tabla s upozorenjem visi tamo preko 20 godina. Prema info iz bolnice dječak je pao sa visine 2 m a nije naleti na sajlu. Pa onda neka oni koji se spremaju sa quadovima u Zagreb neka ostanu doma na selu i blokiraju svoje selo.

  • Ne molat! 07.07.2021.

    Cijeli zg je užas!

  • arow 07.07.2021.

    Sta je tim ludacima,treba tome stati na kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare