News

Komentari 100

Užas u Zagrebu: Netko postavio sajlu u šumi, dječak na biciklu naletio na nju. Sad je u bolnici

Užas u Zagrebu: Netko postavio sajlu u šumi, dječak na biciklu naletio na nju. Sad je u bolnici

Dječak se biciklom vozio šumskom stazom i u jednom trenutku naletio je na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu

Dječa (13) teško je ozlijeđen u utorak oko 20 sati na području Glavice u Susedgradu  dok se biciklom vozio kroz šumu.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, biciklom se vozio šumskom stazom i u jednom trenutku naletio je na označenu metalnu sajlu koju je postavila nepoznata osoba kako bi onemogućila pristup vozilima na šumsku stazu.

Prilikom naleta na sajlu maloljetnik je pao na tlo i teško se ozlijedio dok mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Dječak (13) su oko 21.45 sati zaprimili na Objedinjeni hitni bolnički prijem Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje su liječnici ustanovili da ima prijelom natkoljenice, zbog čega su ga odmah operirali.

Doznajemo kako je u bolnici zavedeno da je ozljede zadobio nakon što je pao s konstrukcije visine dva metra na bok i glavu.

Prošle godine sajla ubila motorista

Dorian (21) stradao je lani kod Rijeke vozeći motor kroz šumu.

Naletio je na sajlu koju je netko namjerno postavio. Tada je Tihomir Harambašić (27), član Facebook grupe Extreme Enduro Predators, otkrio na što je sve znao naletjeti.

- Znali smo naletjeti na svakakve opasne zamke. U pitanju su čavli, šiljci, sajle, omče, s tim se borimo već zadnje tri godine. Nisu samo biciklisti i motociklisti u opasnosti nego i pješaci - rekao je Tihomir.

Najčitaniji članci