To je to što me zanima!

Dječak koji je pao kroz prozor u Zagrebu probudio se iz kome

Za sada mogu reći da dječak uredno prati očima, miče rukama i nogama te priča. Oba roditelja su stalno uz njega. Najviše komunicira s majkom, oba roditelja su uz njega. kaže liječnik
Vidi originalni članak

Dječak (3,5), koji je pao tijekom vikenda kroz prozor stana na drugom katu zgrade u Ulici Božidara Adžije u Zagrebu, probudio se iz kome.

DJEČAK (3,5) PAO S BALKONA 'Čuli smo tupi udarac i vrisak majke, otac je bio izvan sebe'

- Dječak se probudio iz kome, izvadili smo mu uređaj koji mjeri tlak u lubanji i za sada mogu reći da se situacija dobro razvija i da ne vidimo značajna odstupanja. On je još na odjelu za intenzivnu njegu, a očekujemo da će za koji dan biti bolje i tada ćemo moći napraviti potpunu procjenu njegova stanja te odlučiti o daljnjem tijeku liječenja. Za sada mogu reći da dječak uredno prati očima, miče rukama i nogama te priča. Oba roditelja su stalno uz njega. Najviše komunicira s majkom, oba roditelja su uz njega, a posebno se veseli kad mu se pokaže mobitel s animiranim filmovima pa odmah ručicama hvata uređaj i raduje mu se - kazao je u srijedu neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin.

PAO S 2. KATA NA BETON Dječak preživio operaciju glave: 'Trenutno je na respiratoru...'

On je u subotu operirao dječaka. Mališan je zadobio višestruke prijelome lubanje, ozljedu vratne kralježnice i oštećenje pluća. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • RedžepIbraim 27.09.2018.

    Hvala bogu i doktoru neka se oporavlja i neka roditeljima da bog da snagu i zdravlje

  • Ivica9999 27.09.2018.

    Hvala Bogu

  • jabuka5 27.09.2018.

    sunce maleno , kako sam radosna , zahvaljujem dragom Bogu na ovoj milosti .....budi dobro anđelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare