To je to što me zanima!

Dječak očevim autom prošao pola Europe, htio vidjeti sestru

Dječak (13) je krenuo iz Italije gdje živi s posvojiteljima. Prošao je dvije granice i više naplatnih kućica. Uhvatili su ga u Njemačkoj, 200 kilometara od granice s Poljskom
Vidi originalni članak

Dječak (13) prošao je više stotina kilometra Mercedesom R klase svojeg posvojitelja kako bi se vratio kući u Poljsku. Dječak je posvojen u Italiji, a u četvrtak, prije nego što je krenuo na put, posvađao se sa svojim posvojiteljima oko računa za mobitel. 

Vozilom je prošao sjevernu Italiju, Austriju i gotovo pola Njemačke. Prošao je dvije državne granice i brojne naplatne kućice bez da ga je policija zaustavila. Talijanska se policija pravdala kako je to zbog toga što dječak izgleda kao da ima 16 godina. Policija ga je na kraju zaustavila u petak u Njemačkoj, točnije 200 kilometara prije granice s Poljskom. Dječak je u Poljsku htio otići jer je osjetio nostalgiju za domovinom te je htio tamo posjetiti svoju sestru, piše oe24. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mgaspa19 14.01.2013.

    To te ja pitam...pa kaj mu sada ne date odmah vozačku dozvolu..ja bih to učinio bez razmišljanja...mali ima muda..o da...LP.

  • Davor7 13.01.2013.

    Nista cudno sto je mali prosao par zemalja i da ga niko nije zaustavio(predpostavimo normalna brzina i sigurna voznja). Nema naplatnih kucica i carina na granicama po Europi, tako je vec vise od 15g.

  • rezucka 13.01.2013.

    izgledao kao da ima 16 godina,a zašto služe dokumenti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare