To je to što me zanima!

Dječak se igrao Tarzana te se slučajno objesio o drvo

Connor (10) je s najboljim prijateljem na stablu imitirao Tarzana. Slučajno mu se omotalo uže oko vrata, a on je pao s grane i tako ostao visjeti...
Vidi originalni članak

U britanskome mjestašcu Connor Tann (10) i njegov najbolji prijatelj Daniel Briggs (10) skakali su po stablima imitirajući Tarzana. Connoru se odjednom omotalo uže oko vrata, a on je pao s grane i ostao visjeti o užetu. Prestrašeni Daniel otrčao je kući po pomoć. S njim su do obješenoga Connora dotrčali Danielov otac i Connorova majka. No dječaku nije bilo pomoći. Do njihova dolaska uže ga je već bilo ugušilo, a njegovo tijelo beživotno visjelo je sa stabla. Cijelo susjedstvo zgrozila je neuobičajena smrt dječaka koji je bio omiljen među vršnjacima.
- Connor je naša srca ispunio toplinom i ljubavlju. Tragedija nas je shrvala. Iako Connora više nema, uvijek ćemo ga se sjećati - rekli su iz obitelji Tann.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • viševka 28.10.2009.

    ovo je strašno i sama sam imala sličan slučaj samo je moj sin prošao sa lakšim ozlijedama. djeca su sve maštovitija i sve pokušavaju kopirati. a nama preostaje samo moliti se da im se ništa ne desi.

  • HUMI 28.10.2009.

    Tragedija....

  • jajcanin 28.10.2009.

    Opet u Britaniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare