To je to što me zanima!

Dječak se pokušao popeti preko ograde, a šipka mu probila vrat

Tajland: Ograda je bila skliska od kiše pa se dječak poskliznuo. Uspio se držati rukama za ogradu sve dok nisu došle dežurne službe. Oporavlja se u bolnici
Vidi originalni članak

Tharathep Wanacharoenlap (11) penjao se u Tajlandu na ogradu dvorišta i nabio na šipku. Čak se deset minuta uspio održati na ogradi dok nisu stigli spasioci. Dječak se penjao preko ograde kako bi vidio svojeg prijatelja.

Jedna je šipka probila njegov vrat i samim je čudom "promašila" arteriju. Dječak se čvrsto držao za ogradu i izbjegao je pad i daljnje ozljede.

Ubrzo su stigle dežurne službe koje su odrezale metalnu ogradu, spustile dječaka i odvezle ga u bolnicu. Liječnici su ga operirali i dječak se dobro oporavlja.

Dječak se na ogradu poskliznuo jer je bila mokra od nedavne kiše. 

- Dječak se svaki dan penjao preko ograde kako bi posjetio prijatelja. Majka njegovog prijatelja mi je rekla da je dječak previše lijen da bi došao i otvorio vrata prijatelju. Vrata su naime 800 metara udaljena od kuće. Nakon što se poskliznuo, dječak je rukama uhvatio vrh vrata koja su visoka tri metra. Dječak je zaista jak i pravi je borac - rekao je fotoreporter Natarit Noonpradate koji je snimio dječaka. Dječaka bi narednih dana trebali pustiti iz bolnice, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • alcapone123 28.11.2016.

    ajde mali glavno da si ok...

  • pješčani sat 28.11.2016.

    šipke na ogradama -odvratno

  • vana 3 28.11.2016.

    Ne bi voljela imati takvog prijatelja koji je lijen da ti otvori vrata a ti zbog njega dovedeš svoj život u pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare