To je to što me zanima!

Dječak upao u 9 metara dubok bunar, prošao s ogrebotinama

Tijekom igre u petak poslijepodne dječak (11) je iznenada nestao prijateljima pred očima no dječaci su brzo shvatili da je upao u bunar u kojemu je bilo oko pola metra vode
Vidi originalni članak

Naoko bezazlena dječja igra u Petrijevcima je u petak umalo završila tragično nakon što je 11-godišnji dječak, tijekom igre s prijateljima, upao u nezaštićeni bunar dubok 9 metara, piše Glas Slavonije

Dječak je sunčano poslijepodne iskoristio za igru s prijateljima iz sela te su se utrkivali i pritom prelazili zemljište u Vjetrovitoj ulici na kojemu je leži srušena kuća. Iznenada je nestao prijateljima pred očima no dječaci su srećom brzo shvatili da im je prijatelj upao u dubok bunar. Jedan je ostao s njime dok je drugi dječak otrčao pozvati pomoć. Bunar u koji je dječak upao nije bio ograđen niti bilo kako zaštićen već samo prekriven pločama. 

Stigli su vatrogasci te u bunar dječaku spustili ljestve pomoću kojih se, s tek nekoliko ogrebotina, izvukao van. Uz pratnju roditelja dijete je pregledano u KBC Osijek gdje su liječnici utvrdili da nije teže ozlijeđen već da ima nekoliko ogrebotina i blagu pothlađenost. 

- Čim smo oko 16.30 sati dobili poziv, nas četvorica vatrogasaca stigli smo s potrebnom opremom i ljestvama s pomoću kojih smo u vrlo kratkom vremenu izvukli dječaka koji je do pasa bio u hladnoj vodi. Pravo je čudo što je prošao bez prijeloma - rekao je Darko Tačković, predsjednik DVD-a Petrijevci. 
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.11.2017.

    Evo dokaza da pijance i djecu Bog cuva.

  • Linz 28.11.2017.

    Čuj to : "čudo u Petrijevcima" !!! .........................pa jel' trebalo dijete da pogine pa da ne bude "čudo" ???

  • svejedobro 28.11.2017.

    Dobro da je sve sretno završilo :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare