To je to što me zanima!

Nova drama na Floridi: Dječaka zgrabio aligator i odvukao ga

Šerif okruga Orange kazao je kako su roditelji s dječakom i 4-godišnjom djevojčicom šetali plićakom kada je aligator napao dijete. Nedavno je aligator na Floridi pojeo beskućnika
Vidi originalni članak

Američka policija intenzivno traga za 2-godišnjim dječakom kojeg je na plaži Disneyjevog resorta kod Orlanda na Floridi u utorak oko 21 sata zgrabio aligator i odvukao ga u nepoznato. 

Dječaka je aligator napao tijekom filmske noći na plaži hotela Grand Florian, javlja CNN. Dječakova obitelj, koja dolazi iz Nebraske, bila je na pješčanoj plaži kod lagune Seven Seas u sklopu odmarališta. Šerif okruga Orange Jerry Demings kazao je kako su roditelji s dječakom i 4-godišnjom djevojčicom šetali plićakom kada je aligator napao dijete.

- Otac dječaka se hrvao s aligatorom pokušavajući ga spasiti iz ralja, no nije uspio. Lakše je ozlijeđen. Šanse da ga pronađemo živog vrlo su male, ali nećemo odustati dok ga ne pronađemo - rekao je Demings. 

Dodao je da u posljednje vrijeme na tom području nije prijavljen susret niti s jednim aligatorom. 

Plaža je trenutačno zatvorena te joj je zabranjen pristup. 

Početkom mjeseca također na Floridi zapažen je aligator s ljudskim tijelom među zubima. Utvrđeno je da je riječ o beskućniku Richardu Zacharyju Tayloru (72) no još nije utvrđeno je li ga zvijer ubila ili pronašla već mrtvog. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • navrhbrdavrbamrda 15.06.2016.

    ne bi volija ispast kreten... ali tribati ce povatat sve aligatore u jezeru da ga nadju, ne virujen da ga nije poija. Nece ga naci nikad.

  • 15.06.2016.

    Meni najodvratnija životinjska vrsta. Nema gore. To su zvijerine koje ljudima prave štetu tako da im ubijaju životinje :-/ (https://www.youtube.com/watch?v=9Xpb7F7bAsM)

  • bubasinter 15.06.2016.

    pa mora i krokodil da jede

Komentiraj...
Vidi sve komentare