To je to što me zanima!

Dječaka je zarobio krevet, spašavali su ga vatrogasci

Osijek: Dječak (1) se probudio i prevrnuo svoj krevetić na vrata. Majka vrata nije mogla otvoriti. Pozvala je vatrogasce. Dijete su spasili za 20 min.
Vidi originalni članak

Dijete mi je zatočeno u sobi, a ne mogu otvoriti vrata. Ne znam što je. I s djetetom nešto nije u redu. Jako plače. Molim vas, brzo dođite, panično je u srijedu mlada majka Marija R. telefonirala osječkim vatrogascima. Do zgrade u Divaltovoj ulici dojurila su dvoja kola s devet vatrogasaca. Drago Pranjić i Ivan Hlebec ljestvama su se popeli na balkon prvoga kata, gdje je bio prozor dječje sobe. Razbili su staklo i ušli u sobu.
- Ako je riječ o sigurnosti djece, ne vodimo računa o materijalnoj imovini, pa smo morali razbiti prozor. Mališan je sjedio kraj svog prevrnutoga krevetića i plakao. Još se dodatno uplašio kad su vatrogasci ušli u sobu. Majka nije mogla otvoriti vrata jer je prevrnuti krevetić pao kraj njih i zaglavio ih - izjavio je zapovjednik vatrogasaca Boris Banjan. Jednogodišnji je dječak spavao u krevetiću. Probudio se i ustao, a pritom se krevetić nekako prevrnuo. Vatrogascima Dragi i Ivanu laknulo je vidjevši da se uplakani mališan samo jako uplašio.
- Nemamo često ovakve intervencije u kojima spašavamo malu djecu. Ova je nezgoda bila splet čudnih okolnosti. Nasreću, mališan se nije ozlijedio - kazali su vatrogasci. Majka nije htjela govoriti o spašavanju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • darabubamara 20.05.2010.

    @olnada imaš pravo. zaista ima djece s različitim fizičkim sposobnostima i svakakvih krevetića. u prvom komentaru mi se nije dalo ići u širinu,ali mi smo imali krevetić kojemu je madračić bio jako visoko, skoro na pola krevetića i nije se mogao spustiti niže. kad sam primjetila da se dijete pomalo počelo dizati kupila sam putni krevetić i u njega stavila madrac, dubok je, ograđen je mrežicom i zaista mislim da se djetetu tamo ne može ništa dogoditi. a krevetić u ovom slučaju mora biti jako nestabilan kad ga je dijete uspjelo prevrnuti

  • frajer2 20.05.2010.

    neko napredno djete :P

  • olnada 20.05.2010.

    slazem se @darabubamara da je krevetic cudno nestabilan bio.Vjerojatno nisu imala novaca za nesto stabilnije,a nisu ni razmisljali.Sada vjerojatno hoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare