To je to što me zanima!

Dječaku ugradili rogove da mu razvuku kožu i uklone ožiljak

Velika Britanija: Georgeu (5) su ispod kože na čelu umetnuli dva poveća implantata. Razvukli su mu kožu kako bi mu mogli ukloniti veliki crveni ožiljak s kojim se rodio
Vidi originalni članak

Mali George Ashman (5) iz Somerseta rodio se s velikim crvenim ožiljkom na čelu. Njegova majka Karen (33) bojala se kako će joj sina vršnjaci maltretirati i zezati u školi upravo zbog crvene 'fleke'. Čim je napunio četiri godine Georgea su operirali. Morali su mu razvući normalnu kožu na čelu kako bi uklonili ožiljak i prekrili ga s tkivom koje nije njime zahvaćeno. 

Kirurzi su mu ispod kože na čelu ugradili implantate koji su se s vremenom udaljavali jedan od drugog, punili se tjelesnim tekućinama i tako razvlačili kožu. Izgledalo je kao da dječak ima dva roga na glavi. Nakon četiri mjeseca izvadili su implantate i odstranili mu ožiljak. Zašili su mu kožu, koje je sada bilo dosta, te mu je na čelu ostao tek maleni ožiljak, piše Daily Mail.

- Kada sam prvi puta vidjela rogove na sinovoj glavi ostala sam u šoku. Nisam znala što bi mu rekla. Bili su veći nego što sam očekivala. Moje preslatko dijete anđeoskog lica tada je izgledalo pout vražićka - šali se Georgeova majka i dodaje kako je ponosna na svog dječačića jer je sve to dobro podnio. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • LejdiSunshyne 06.10.2011.

    da nije mali the next harry potter? xDD

  • sundaygirl 24.09.2011.

    hrabri mali čovjek lijepih okica i zaraznog osmjeha

  • Harun32 23.09.2011.

    Pojedinci ovdje citaju samo naslove i donose brzopleto zakljucke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare