To je to što me zanima!

Djeci iz auta pokazivao pištolj i prislonio ga na sljepoočnicu

Troje djece u splitskoj četvrti Kamen doživjelo je šok kada im je muškarac iz auta pokazao vatreno oružje. Policija je pronašla muškarce koji su bili u vozilu, a ispostavilo se da je pištolj kojim je preplašio djecu bio - plastični
Vidi originalni članak

Splitska policija u četvrtak poslijepodna zaprimila je dojavu kako je troje djece oko 17:25 sati na području predjela Kamen u Splitu vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu, a koji im je u jednom trenutku pokazao pištolj. Također, pištolj je prislonio sebi na sljepoočnicu. Nakon tog čina djeca su pobjegla.

Odmah po zaprimanju informacije splitska policija započela je intenzivno kriminalističko istraživanje. Policijski službenici su izašli na teren i utvrdili vlasnika predmetnog vozila, kao i identitet muškaraca koji su se nalazili u vozilu. Pronađen je i plastični pištolj.
Kako izvještavaju iz PU splitsko-dalmatinske u četvrtak tijekom dana, u sklopu izvida, obavljeni su razgovori te provedene mjere i radnje iz nadležnosti policije, a pismeno izvješće bit će dostavljeno nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare