To je to što me zanima!

Djed dobio pet i pol godina za silovanje svoje unuke

Osijek: V.J. okrivili su da je imao spolne odnose s vlastitom unukom (9). Djevojčica je rekla kako je ležala gola te da ju je dirao svojim spolovilom
Vidi originalni članak

Vrhovni sud pravomoćno je osudio V.J. na pet i pol godina zatvora. Okrivljen je da je imao spolne odnose s vlastitom unukom (9). Djevojčica je sudu ispričala kako je ležala gola okrenuta na bok prema djedu te da je on svojim spolovilom pritiskao njezino spolovilo. Rekla je i to da je u jednom trenutku spolovilo gurno “jače i dublje”, da joj je pokušavao raširiti noge te da je bila jako uplašena. Tužiteljstvo se žalilo na presudu smatrajući da je Županijski sud podcijenio izrazito grubo povrjeđivanje djeteta, koje će prave i znatne posljedice osjetiti tek kasnije u životu. U žalbi je tužiteljstvo navelo da se poodmakla dob V.J. ni u kom slučaju nije mogla smatrati olakotnom nego, naprotiv, otegotnom okolnošću te je tražilo višu kaznu. V.J. je tvrdio da nije bilo spajanja njegova i djevojčičina spolnog organa, a prosvjedovao je i zbog toga što mu nisu omogućili da tijekom suđenja osobno postavlja pitanja unuci. Tvrdio je da su priču izmislile njegova kći i unuka te da je crvenilo djetetova spolnog organa posljedica vožnje bicikla. Nakon materijalnih tragova i medicinskog vještačenja sud to nije uvažio.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • silvijavk1978 08.12.2008.

    ma treba otvoriti goli otok....ponovo....pa nek tamo tuca kamen....

  • HUMI 08.12.2008.

    TRiba mu livati solnu kiselinu u šupak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Njega bi spasili da ga ubiju.Zato navijam na svakodnevno doživotno mučenje!

  • svi_smo_doma 08.12.2008.

    Kastrirati, uzeti državljanstvo, ubiti, pokopati u neobilježen grob...

Komentiraj...
Vidi sve komentare