To je to što me zanima!

Djevojčica (13) pala s osmog kata nebodera, našli je susjedi

Obdukcija tijela bi trebala biti obavljena u utorak, pa u MUP-u Srednjobosanskog kantona ne žele izlaziti s informacijama o tragičnoj nesreći dok nalaz obdukcije ne bude gotov i dok se u cijelosti ne završi očevid
Vidi originalni članak

U Novom Travniku (BiH) s osmog kata nebodera u ulici kralja Tvrtka u ponedjeljak je pala djevojčica (13).

Mrtvo tijelo djeteta pronašli su prolaznici koji su pozvali policiju. Još uvijek nije utvrđeno pod kojim je okolnostima došlo do ove tragične nesreće koja je potresla Srednjobosanski kanton i cijelu BiH.

Obdukcija tijela bi trebala biti obavljena u utorak, pa u MUP-u Srednjobosanskog kantona ne žele izlaziti s informacijama o tragičnoj nesreći dok nalaz obdukcije ne bude gotov i dok se u cijelosti ne završi očevid.

UGASILI SU VATRU Zapalila se kuća u Koprivnici, jedan čovjek je smrtno stradao

Neslužbeno doznajemo da za sada nema elemenata krivičnog djela. Djevojčica je živjela u stanu na osmom katu zgrade, a njeno tijelo je u podnožju zgrade pronađeno u ponedjeljak oko 6 sati ujutro.

- Budući da u vrijeme izolacije djeca, ali i odrasli, provode dosta vremena na balkonima, potreban je dodatni oprez, ali i nadzor nad djecom kako ne bi dolazilo do nesreća i ovako velikih tragedija - rekli su u Stožeru civilne zaštite Srednjobosanskog kantona.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tinktura 26.03.2021.

    Nema ništa strašnije,gore ni žalosnije...Ne daj Bože nikome....

  • mimara 21.04.2020.

    Pretuzno.Sucut obitelji

  • 21.04.2020.

    Jadni roditelji😢😢😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare