To je to što me zanima!

Djevojčica (15) kolegi iz razreda rodila je blizance

Samantha Humphries nije ni znala da je trudna dok jednom nije osjetila da se u njoj nešto miče. Otišla je liječniku i saznala da je u 22. tj. trudnoće
Vidi originalni članak

Nakon što je svijet šokirala priča o mladom tati Alfiju Pattenu iz Sussexa, još jedna djevojčica u Velikoj Britaniji je postala majka. Srednjoškolka Samantha Humphries (15) rodila je blizance kojima je otac njen kolega iz razreda. Djecu je začela kada je imala 14 godina, a njezin dečko Daniel Sargent 15. Njihovi blizanci Liam i Ryan su u bolnici otkad su se rodili jer je porođaj bio prerano.
- Volimo sinove i jedva čekamo da ih dovedemo iz bolnice kući - kazala je ponosna majka. Tinejdžeri žive sa svojim roditeljima u centru Southporta, no par planira kasnije kupiti svoju kuću i odgajati blizance kao prava obitelj. Samantha kaže da nije znala da je trudna sve dok nije osjetila da se nešto u njoj miče. Odmah je otišla obiteljskom liječniku. Saznala je da je trudna 22 tjedna.
- Vijest me šokirala, naročito kad sam saznala da nosi blizance, ali što da radim - kazala je njezina majka Jane Gilbert. Djevojčica je također zbog komplikacija odmah hospitalizirana. Blizance je rodila 22. listopada prošle godine, prirodnim putem, u 28. tjednu trudnoće. Par je odlučio biti što boljim roditeljima, no zasad će ipak živjeti odvojeno. Djeca će biti kod majke koja će se brinuti o njima kada nije u školi. Roditelji tinejdžera brinut će se o djeci dok su majka i otac u školi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Anaconnda 21.02.2009.

    nije ovo SAD fora u velikoj britaniji..kod njih je ovo \"fora\" vec jako dugo.. ja sam zivjela tamo pola godine, imala sam tada negdje oko 8 godina... upoznala sam jednu curu, vrsnjakinju, i nastavile smo se dopisivati negdje do moje (i njene) 14-15god kada je ona postala majka... onda smo se opet cule...ali dvije godine kasnije opet je postala majka, s drugim ocem.. o braku ni dan danas ne razmislja... to je valjda kod njih nacionalni sport :) inace je cura bas super :)

  • poglavica 20.02.2009.

    I opet smo, dakle, u Velikoj Britaniji! Nemreš belivit!

  • Getriba 20.02.2009.

    Here we go again...

Komentiraj...
Vidi sve komentare