To je to što me zanima!

Djevojčica (2) iz Rijeke umrla zbog prevelike doze lijekova?

Antidepresiv u tijelu? Zbog smrti curice je navodno pokrenuta istraga protiv socijalne radnice, ali u riječkom Centru za socijalnu skrb kažu da o istrazi nemaju saznanja
Vidi originalni članak

Djevojčica (2), koju su prošlog tjedna našli mrtvu u stanu u Rijeci, u organizmu je navodno imala veću količinu lijekova za odrasle koji pripadaju u skupinu antidepresiva, neslužbeno doznaje Novi list. 

Iz riječkog Županijskog državnog odvjetništva nisu potvrdili te informacije jer je u pitanju dijete pa se radi o strogo tajnim podacima.

>>> Socijalna radnica pod istragom zbog smrti curice (2) u Rijeci?

Iako su neki mediji prenijeli informacije da je djevojčica na tijelu imala ozljeda, ta informacija nije točna

Djelatnici Hitne pomoći pronašli su mrtvu djevojčicu kada su došli na poziv njezine majke. Zbog smrti djeteta je navodno pokrenuta istraga i protiv socijalne radnice, ali u riječkom Centru za socijalnu skrb kažu da o istrazi nemaju saznanja. Potvrdili su da su ranije imali intervencija u spomenutoj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • zahira45 07.11.2013.

    Glavno je kod nas da su homoseksualci opasni za djecu pa im stoga djecu treba maknuti iz vidokruga dok nemajke i neočevi bez ikakvog nadzora zlostavljaju i ubijaju "svoja" malena, divna stvorenja. Ono što je prioritet za spas djece drži se pod tepihom, ono o čemu nemamo nikakva stručna saznanja apriori na stup srama i hajku! Koji smo mi diletanti.

  • MoreMore 07.11.2013.

    Sad ce ispasti da su djelatnici iz CZSS dan prije posjetili obitelj i da je sve bilo u najboljem redu i mir, mir, mir, nitko nije kriv, a sto je malena platila zivotom, boli ikog briga...

  • OKICA_1 07.11.2013.

    Ako je ova informacija točna, onda je mama odgovorna- sigurno je djetetu dala popiti preveliku dozu antidepresiva. Odgovornost snosi i socijalna služba- jer nisu dobro obavljali svoj posao. Kako je moguče da djete živi sa nestabilnom mamom koja nije bila u stanju skrbiti o djetetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare