To je to što me zanima!

Djevojčica (2) preminula u Istri: Roditelji su i nekoliko dana prije smrti potražili pomoć u bolnici

Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija, a točan uzrok smrti biti će poznat nakon dobivanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva, kratko su izvijestili iz PU Istarske.
Vidi originalni članak

Vijest o smrti djeteta u pulskoj bolnici potresla je cijelu Istru, a svi se pitaju što se dogodilo djevojčici (2) koja je u srijedu pokopana na porečkom području. Istarska policija izvijestila je da se u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđuju okolnosti smrti djeteta koje je 18. veljače u noćnim satima dovedeno u pulsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

“Dijete je nakon reanimacije preminulo. Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija, a točan uzrok smrti biti će poznat nakon dobivanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva”, kratko su izvijestili iz PU Istarske.

Ni ravnateljica pulske bolnice nije željela komentirati slučaj.

UMRLO U BOLNICI Tragedija u Istri: Preminulo je dijete, policija sve istražuje

“Ne mogu ništa govoriti o slučaju”, kratko je kazala.

Doznali smo i da hitna pomoć nije išla po bolesno dijete dijete, već su je roditelji dovezli u bolnicu.

“Hitna nije postupala u ovom slučaju. Roditelji su dijete dovezli u bolnicu”, kratka je bila i dr. Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Upit smo poslali i Državnom odvjetništvu u Puli čiji odgovor još čekamo.

Nesluženo pak doznajemo da su roditelji preminule djevojčice nekoliko dana prije nesretne smrti njihovog djeteta, zbog zdravstvenog stanja potražili pomoć u pulskoj bolnici. Neslužbena informacija je i da, je djevojčica posljednih dana bila bolesna, a navodno je imala bolove u trbuhu, proljev i slične simptome te je nakon pregleda od strane liječnika puštena na kućnu njegu.

- S obzirom da je postupanje tijekom izvida tajno, obavještavamo vas, a u svezi vašeg upita o postupanju vezanom za smrt djeteta, da se provode izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdio uzrok smrti djeteta - javljaju iz Županijskog državnog odvjetništva u Puli.

Idi na 24sata