To je to što me zanima!

Djevojčica sa Novog Zelanda nije nestala Madeleine McCann

DNK mlade Novozelanđanke za koju se vjerovalo da je Madeleine McCann ipak ne odgovara DNK-u djevojčice koja je 2007. godine nestala na ljetovanju u Portugalu
Vidi originalni članak

DNK analiza pokazala je da djevojčica s Novog Zelanda nije nestala Madeleine McCann, objavila je policija. Djevojčica je dva puta bila zamijenjena s nestalom Madeleine kojoj se gubi svaki trag od 2007. godine. 

Novozelandska policija u priopćenju je objavila kako su uzorke DNK-a poslali istražiteljima Scotland Yarda koji rade na slučaju. 

- Primili smo potvrdu da dobrovoljno dan uzorak DNK ne odgovara nestaloj Madeleine - rekao je inspektor Steve McGregor. 

Obitelj novozelandske djevojčice zatražila je da se poštuje njihova privatnost. 

Madeleine McCann iz Leicestershirea nestala iz apartmana u Praia da Luzu u Portugalu gdje bila na ljetovanju sa svojim roditeljima. Imala je nepune četiri godine. 

Nakon njezina nestanka javile su se na tisuće ljudi koji su tvrdili da su je vidjeli no djevojčica još nije pronađena. Portugalska policija slučaj je zaključila 2008. nakon što nisu uspjeli doznati okolnosti njezina nestanka, piše Sky News

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sonny_s 14.02.2013.

    Ne mogu da vjerujem da za 6 godina to dijete nije pronađeno.

  • mazaluna 13.02.2013.

    Žao mi je ali i dalje mislim da je to dijete mrtvo. a odgovorni su roditelji.

  • tessa 10 13.02.2013.

    Meni je ova priča od početka bila čudna i sumnjiva,, dao Bog da se malena pronađe, ali sve se bojim da su šanse ravne nuli!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare