To je to što me zanima!

Djevojčicu (13) pronašli živu: Ubili su joj roditelje, a nju oteli

Dva tjedna nakon što je curica nestala policije je privela muškarca imena Kyle Jaenke-Annis (32) kojeg su osumnjičili da je opljačkao kuću, ali su zaključili da nema veze s nestankom curice
Vidi originalni članak

James (56) i Denise (46) Closs iz Wisconsina su ubijeni u pucnjavi u listopadu prošle godine u njihovoj kući. Njihova kći Jayme (13) je nakon toga netragom nestala. Policija ju je nakon tri mjeseca našla živu u gradu Gordon, nedaleko od mjesta gdje je zadnji put viđena.

Policija je privela muškarca koji je osumnjičen da je oteo curicu. Policija kaže da je istraga u tijeku i da zasad ne mogu davati nikakve detalje. 

Prije nego što je javljeno da je Jayme nestala, služba 911 je dobila misteriozan poziv iz kuće obitelji. Čula se neka buka u pozadini kao da je riječ o borbi. Izgleda da je James otvorio vrata i da je prvi bio ubijen, a da je Denise s mobitela nazvala 911. Čuli su se glasovi, ali policiji nije mogla razabrati o čemu govore.

Vjeruje se da je Jayme tada bila u kući. Dva tjedna nakon što je curica nestala policije je privela muškarca imena Kyle Jaenke-Annis (32) kojeg su osumnjičili da je opljačkao kuću, ali su zaključili da nema veze s nestankom curice. Policija je dobila brojne dojave i imali su "dobar osjećaj" da je curica živa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jabuka5 14.01.2019.

    doživotni zatvor za ovo , strahota , upadat u kuće , pa šta je to .....hvala Bogu da je bar mala živa ,,

  • nacy 11.01.2019.

    da nije "curica"sve isplanirala

Komentiraj...
Vidi sve komentare